Profesionalni kursevi:

Nail tehničar

Njegovani i lijepi nokti jedna su od prvih stvari koje primjećujemo na ljudima. Ukoliko ste ikada poželeli da savladate vještine manikira, onda je kurs za nail tehničara pravi izbor za Vas!

Pročitaj još o ovom kursu

Profesionalni šminker

Profesionalna obuka i kurs za šminkera namijenjena je svima koji žele da svoje umijeće za umjetnost i ljepotu prikažu na profesionalan način. Usavršite sa nama teoriju i praksu šminkanja kako sebe tako i drugih!

Pročitaj još o ovom kursu

Našminkaj se sama

Kurs namijenjen svima koji žele da nauče osnovu šminkanja, kako najlakše i najbrže našminkati samu sebe za sve važne prilike, bilo da je to u pitanju dnevni ili večernji izlazak, posao, sastanak, ili nešto drugo.

Pročitaj još o ovom kursu

** Svaki polaznik, postaje član našeg Loyalty kluba A-Cosmetics Professional i dobija karticu sa određenim popustima na proizvode iz našeg asortimana! 


Akademiju vodi stručan kadar sastavljen od provjerenih stručnjaka iz oblasti kozmetike, estetike, šminke i dermatologije i to:

Dr Olivera Kovačević- Dermatovenerolog.

Jovana Racković - Profesionalni maser, wellness i spa terapeut, sa dugogodišnjim iskustvom u radu, u prestižnim wellness i spa centrima širom Crne Gore.

Marija Burzan - Edukatorka i poznata estetičarka, koja je jedan dio svog školovanja provela u školi "Yves Niedermann Swiss Nail Academy" u Švajcarskoj.

Branislava Raičević - Kozmetičar-estetičar, osnivač i direktorica Anja Cosmetics kompanije.

I naravno provjerene kozmetičarke sa preko 3 godine iskustva, koje će voditi praksu!

Prijavi se na newsletter